Ruim 50 jaar ervaring

Exclusieve villabouw

Van Dinther Bouwbedrijf is toonaangevend op gebied van exclusieve villabouw. Met ruim vijftig jaar ervaring in de bouw van luxe villa’s, met ieder een uniek eigen karakter, is Van Dinther Bouwbedrijf dé specialist in het bouwen van schitterende droomhuizen.

Afspraak maken?

We bespreken graag de wensen voor jouw bouwproject. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Uw droomhuis wordt werkelijkheid

Met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid en volmaakte afwerking kunt u rekenen op een perfect naar wens uitgevoerde opdracht. Ieder project wordt met gedegen voorbereiding, intensief klantcontact en flexibiliteit aangepakt én opgeleverd. Vanaf het eerste contact kunt u bouwen op de kennis en ervaring die dit bedrijf in huis heeft om ervoor te zorgen dat uw droomhuis ook echt werkelijkheid wordt.

Onze visie

Wij beseffen dat wanneer wij uw droomhuis mogen bouwen alles draait om vertrouwen. Onze ambitieuze projecten zitten in het hoogste segment van de woningbouw en wij werken met een geheel transparante prijsstelling.

Proces

Samen met ons bouwteam gaan wij met u alles uitvoerig bespreken, bepalen en vastleggen alvorens wij daadwerkelijk beginnen. Alles staat in dienst van de hoge eindkwaliteit. Vanaf de professionele voorbereiding, complexe uitvoering tot en met de vanzelfsprekende nazorg.

Waarom Van Dinther?

Eigen gedreven vakmensen
50 jaar ervaring
Erkend Restauratie Bouwbedrijf
Financieel gezond
Solide en integer