Kennis van bouwtechnieken

Restauratie

In Nederland staan schitterende, monumentale panden. Daar zijn we zuinig op. Het restaureren van deze panden vergt kennis van bouwtechnieken van eeuwen terug. Restauratie is niet voor niets een van onze meest gewaardeerde kernactiviteit. Ons bedrijf heeft een naam hoog te houden.

 

Afspraak maken?

We bespreken graag de wensen voor jouw bouwproject. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Respect en zorgvuldigheid

Respect voor historische waarde zit al onze medewerkers in het bloed. Goede voorbereiding en zorgvuldigheid in de uitvoering zijn kenmerkend voor Van Dinther Bouwbedrijf. Een goed voorbeeld van deze zorgvuldigheid van de eigen vakmensen ziet u op de voegwerkpagina.

Wet & Regelgeving

Bij restauratie van monumenten speelt wet- en regelgeving landelijk en lokaal een belangrijke rol. Onze begeleiders nemen u dat werk graag uit handen. Ook als u nieuwe functies in het gebouw wilt inpassen of iets wilt toevoegen in moderne architectuur.

Proces

Samen met ons bouwteam gaan wij met u alles uitvoerig bespreken, bepalen en vastleggen alvorens wij daadwerkelijk beginnen. Alles staat in dienst van de hoge eindkwaliteit. Vanaf de professionele voorbereiding, complexe uitvoering tot en met de vanzelfsprekende nazorg.

Waarom Van Dinther?

Eigen gedreven vakmensen
50 jaar ervaring
Erkend Restauratie Bouwbedrijf
Financieel gezond
Solide en integer