Nieuwbouw en/of uitbreidingen

Utiliteit

Een van de kernactiviteiten van Van Dinther Bouwbedrijf is het realiseren van nieuwbouw en/of uitbreidingen. We bouwen onder meer bedrijfsgebouwen, sportcomplexen, scholen en winkels.

Afspraak maken?

We bespreken graag de wensen voor jouw bouwproject. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Specialistische inbreng

Als we in bouwteamverband werken, zijn we voor het realiseren van het project vaak medebepalend, omdat we al in een vroeg stadium gevraagd worden om onze specialistische inbreng. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij de wensen en eisen van de opdrachtgever vertalen naar goed doordachte, praktische oplossingen die bovendien passen binnen het beschikbare budget.

Onze visie

Bij goede nieuwbouwprojecten komt het aan op een goede voorbereiding. Dat is de reden dat wij dit soort projecten veelal uitvoeren in bouwteamverband waarbij de prijsstelling geheel transparant is.

In het bouwteam wordt, vooraf aan de daadwerkelijke uitvoering, alles met elkaar uitvoerig besproken, bepaald en vastgelegd.

Wij kunnen met onze expertise en ervaring zorgen voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Proces

Wij kunnen een proces aanbieden wat vanzelfsprekend gericht is op een zeer hoge eindkwaliteit, maar waarbij wij het ook van groot belang vinden dat er op een plezierige manier samengewerkt kan worden met alle betrokken partijen en mensen. Bevlogenheid en passie voor het vak zijn daarbij vanzelfsprekend en leiden tot een prettige werksfeer.

Waarom Van Dinther?

Zeer hoge eindkwaliteit

Integer en betrouwbaar

Transparant in prijsvorming

Plezierige samenwerking

Financieel gezond

ISO / VCA gecertificeerd