werken bij van dinther

Gezond en hoogwaardig bouwbedrijf in de nabije regio

Wil je samen met enthousiaste vakmensen met plezier meewerken aan de mooiste projecten? Grijp dan nu de kans om in een uniek bedrijf ervaring op te doen of mogelijk zelfs een vaste baan te krijgen.

Op dit moment hebben we geen vacatures openstaan.

Ben je die ene topper die bij Van Dinther Bouwbedrijf past? Stuur dan gerust een open sollicitatie met daarin jouw motivatie naar info@vandintherbouwbedrijf.nl

Groei uit tot een vakkundig timmerman en werk mee aan bijv. de restauratie van een eiken kapconstructie uit de 17e eeuw. Of zie jij jezelf meer als een metselaar en wil je leren hoe jij superstrak een korfboog metselt? Misschien past voeger nog wel beter bij jou en zou jij het meest verfijnde knipwerk willen maken? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

Werken bij Van Dinther

Ben jij een goede vakman of heb je de ambitie om de beste te worden in jouw vak? Wil je werken aan mooie, uitdagende projecten waar hoge eisen gesteld worden? Dan zoeken wij jou!

Van Dinther Bouwbedrijf is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf werkzaam in de nabije regio. Wij zijn toonaangevend in de bouw van exclusieve villabouw en in de restauratie van historisch waardevolle monumenten. Hier vind je de vacatures die momenteel beschikbaar zijn. Vind je geen vacature die bij jou aansluit? Maar heb jij wel het idee dat jij een perfecte match zou zijn voor ons bedrijf? Mooi om te horen! Stuur gerust je CV plus motivatiebrief en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie en bespreken we jouw ambities.

Leerlingen

Kom bij ons ervaren hoe afwisselend en uitdagend de bouw kan zijn! Wij zijn een gedreven leerbedrijf wat graag onze passie voor het vakwerk overbrengt op leergierige leerlingen. Onze kundige leermeesters zijn continu bezig met het opleiden en enthousiasmeren van beginnende vaklieden. Onze leercoach houdt de verrichtingen op school en in de praktijk nauwlettend in de gaten en zorgt voor goede begeleiding.

Door de diversiteit in de projecten zijn wij het aangewezen bedrijf met de juiste ontwikkelingsomgeving voor iedere leerling.

Wij hebben doorlopend interessante stageplekken en opleidingsplaatsen voor de verschillende disciplines die ons vak kent. Voor vragen of aanvullende info, stuur even een mailtje of bel 0486-461851 en vraag naar René of Dré.